Om bredde

Gjøvik Hockey har foruten et A-lag flere lag i yngres avdeling, samt et breddelag for seniorer. Fra hockeyskolen til og med godt voksne har vi aktive hockeyspillere. Dersom du ønsker å komme i kontakt med lagledere finner du kontaktinformasjon på hvert lag sin egen side eller lenger ned på denne siden.

Yngres utvalg

Klubben har et eget yngres utvalg som skal ivareta yngres avdeling sine interesser. Utvalget består sesongen 2018/19 av:
Amund Glæserud
Hanne Næstad-Gjørvad
Monica Olsen
Elisabeth Olsen
Andrè Knudsen
Lennart Moe

Begynne med hockey?

Ishockey er en fantastisk barneidrett som gir stor mestringsfølelse, bidrar til god motorikk, koordinasjon og balanse for å nevne noe.

Fra et barn litt ustø går på isen til han eller hun opplever å klare og gå på skøyter går det som regel fort. Mestringsfølelsen er stor med skøyter på beina, og det er moro både for barnet selv og voksne å se den store utviklingen. Få, om noen, andre lagidretter kan måle seg med hockey når det gjelder motorikk, koordinasjon og balansetrening. I tillegg er hockey en lagsport som gjør at barnet får ta del i en gruppe og det sosiale aspektet ved det skal heller ikke undervurderes.

Dr. med. Paul Lereim mener ishockey er best for barn. Hvorfor kan du lese mer om her, men han sier blant annet;

"Ved å spille ishockey får man først og fremst trent koordinasjon og balanse. Men også fysisk styrke i rygg, buk, armer og ben samtidig som utholdenhet kommer nesten gratis. Som lagspill krever også ishockey sosial intelligens og samarbeid."

Ishockey i barne- og ungdomsårene er noe man får igjen veldig mye ekstra for også i andre idretter og ellers i livet senere. Balanse, koordinasjon og motorikk er noe alle har bruk for, uansett om man skal drive idrett eller ikke. 

Vil du begynne med hockey? Da kan vi anbefale deg å klikke deg inn på denne siden, som gir informasjon om hvem du kan kontakte, hva du trenger av utstyr, hvor mye det koster osv. 

Kontakt 

U8/U9
Trener:
Daniel Bucht
E-post: danielbucht33@gmail.com
988 86 057

Lagleder:
Jonas Karlsson
E-post: maxlillen@hotmail.com
Mobil: 412 93 409

U10
Trener:
Stefan Bucht
E-post: bucht83@gmail.com
Mobil: 473 71 011

Lagleder:
Erlend Lekang
E-post: el@inv.as
Mobil: 908 38 057

U12/U13
Lagledere:
Marius Haugsdal
E-post: mhaugsdal@gmail.com
Mobil: 957 53 301

Erik Buskum
E-post: erik.buskum@gmail.com
Mobil: 939 94 594

U16
Lagledere:
Monica Olsen
E-post: monica@petters.no
Mobil: 905 01 249

Elisabeth Olsen
E-post: elis.olsen76@gmail.com
Mobil: 905 01 249

3. div
Trener:
Ole Anders Berg Øyhus
E-post: oleandersberg90@gmail.com
Mobil: 971 38 432

Lagleder:
Tore Kongstein
E-post: tore@jobzone.no
Mobil: 957 09 399