Knepent tap

Gjøvik Hockeys 3.divisjonslag har i dag spilt bortekamp mot Kongsvinger 2. Referat fra kampen finner du her.

Det ble en tøff start på kampen for Gjøvik Hockeys nest beste gutter. Etter litt over 12 minutters spill stod det allerede 4-0 til hjemmelaget, og det så ut til at det kunne bli en lang kveld "på Hedmark'n". Men ikke lenge etter Kongsvingers fjerde scoring, reduserte Gjøvik ved Alexander Dischler, som plukket opp en feilpasning i motstanders sone før han avsluttet iskaldt mellom bena på keeperen. Noen minutter senere utnyttet Gjøvik et overtallspill, og Erik Rønning Sve avsluttet med et hardt skudd som fant nettmaskene bak Kongsvingers sisteskanse. Målet var forøvrig Sve sitt første i Gjøvikdrakta. Stillingen var nå redusert til 4-2, som også ble resultatet etter 1.periode.

48 sekunder inn i andre periode Tord Simensen inn nok en redusering, til 4-3. Gjøvik var nå absolutt inne i kampen igjen etter den trege starten, men dessverre ble denne perioden preget av mange utvisninger. Våre gutter måtte spille nesten halve perioden i undertall, og Kongsvinger økte ledelsen til 6-3 i løpet av periodens ti første minutter. De blåkledde fra Gjøvik ristet av seg baklengsmålene, og viste styrke da de i løpet av sluttminuttene i midtperioden reduserte 2 ganger. Målene ble scoret av Simon Husby Sorknes og Ole Magnus Borgen, og Gjøvik vant perioden 3-2 til tross for de mange utvisningsminuttene. 

Sluttspurten i midtperioden gjorde at det fortsatt var en helt åpen kamp før de siste 20 minuttene. Spillet bølget frem og tilbake, og stillingen var stadig 6-5 fordel Kongsvinger. Igjen var det utvisninger som ble bøygen for Gjøvik. Laget pådro seg to utvisninger med kort mellomrom, og Kongsvinger utnyttet et fem mot tre-spill til å øke ledelsen til 7-5 med litt over 9 minutter igjen å spille. Gjøvik ga ikke opp, og tok en timeout med ca 3,5 minutter igjen på klokka. Det var nok noen kloke ord som ble utvekslet i teamtalken, for Gjøvik reduserte umiddelbart fra dropp ved Simen Tørud. Dessverre for våre gutter ble tiden for knapp, og kampen endte med et bittert 7-6 tap.

Gutta er allikevel fornøyd med kampen, sett bort i fra den dårlige starten og litt for mange minutter tilbrakt i fryseboksen. 

 

Mål/assist:
Alexander Dischler, Erik Rønning Sve (Tord Simensen, Ole Anders Berg Øyhus), Simensen (Kristian Kongstein), Simon Husby Sorknes (Amund Pettersen, Ole Magnus Borgen), Borgen (Pettersen, Husby Sorknes), Simen Tørud (Dischler)

Utvisningsminutter:
Kongsvinger 8 - Gjøvik 18

Skudd:
Kongsvinger 35 - Gjøvik 23

 

PS. Neste kamp for 3.divisjon er søndag 14.11 hjemme i Fjellhallen klokken 13.00