Siste hjemmekamp

Comet Halden kommer onsdag kveld på besøk i det som er sesongens siste hjemmekamp.

En sesong går fort, og plutselig skal vi spille siste hjemmekamp. Det føles ikke som om det er så lenge siden vi begynte i september, men tiden går fort når det skjer mye. Med to kamper i uka så skjer det mye, og plutselig er vi her. Sesongen er på ingen måte over, da det skal spilles enda en seriekamp og ikke minst kvalifisering etter kveldens oppgjør, men siste hjemmekamp for sesongen er jo alltid litt spesielt. 

Comet Halden er kveldens motstander, og det er et lag som kjemper om kvalifisering om opprykk til Get-ligaen. Med andre ord ingen enkel motstander som venter denne onsdagen. De to foregående oppgjørene lagene i mellom var jevne lenge, men haldenserne stakk til slutt av med seiren i begge. 

Comebacket i 1. divisjon har vært tøft for våre gutter, men de har kjempet og stått på. Nå gjenstår som nevnt to seriekamper før kvalifiseringen mot Moss og Tønsberg helga 10.-12. mars, og da gjelder det å få best mulig utbytte av kampene mot Comet. Om Gjøvik kan stikke kjepper i hjulene for det opprykksjagende laget gjenstår å se. Det har blitt mange jevne kamper i Fjellhallen, og ofte har Gjøvik vært nære. Senest mot Bergen på søndag. Kanskje kan gutta klare å krige seg til en seier i siste hjemmekamp? 

Fasiten får du fra klokka 19:00 onsdag kveld i Fjellhallen. Møt opp!