Info om medlemskap Gjøvik Hockey

Om du er medlem eller ønsker å bli medlem - her er litt nyttig info.

Vi sender i disse dager ut betalingsinfo for medlemskontigent for 2018. Dette sendes per e-post. Dersom du er medlem, men ikke har fått e-post eller har andre problemer med betalingen ber vi deg ta kontakt med hans@gjovikhockey.no. Ta kontakt samme sted dersom du har fått tilsendt faktura men ikke ønsker å være medlem lenger. 

Om du ikke er medlem, men ønsker å bli det, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til det. Du kan enkelt melde deg inn gjennom www.minidrett.no. Se informasjon i bunnen for mer info om dette.

Til slutt informerer vi om at man må ha vært medlem i minst en måned før årsmøte for å ha stemmerett på årsmøtet. Årsmøtet i 2018 blir torsdag 15. februar, så meld deg inn nå om du vil delta og ha stemmerett der. Er du allerede medlem får du tilsendt e-post med betalingsinformasjon. 

Medlemskap i 2018 koster:
Aktivt medlem: 200 kr
Medlem hockeyskolen: 100 kr
Støttemedlem: 200 kr

Registrere medlemskap på minidrett.no:

Klikk deg inn på www.minidrett.no. Oppe i høyre hjørne kan du logge inn eller opprette ny bruker. Har du bruker fra før kan du benytte den. Når du kommer inn på din side får du opp en menylinje. Klikk på "medlemskap" der og "finn ny klubb". Søk så opp Gjøvik Hockey. Når du klikker på Gjøvik Hockey får du opp en boks til høyre hvor du kan sende søknad. Denne blir da behandlet og du tas opp som medlem. 

Skulle du ha problemer kan du sende en e-post til hans@gjovikhockey.no