Svak 2. periode ødela mulighetene mot Comet

Det endte med 2-8 tap mot Comet Halden onsdag kveld. Det må fem mål i mot i 2. periode ta mye av skylden for.

Det åpnet bra i Fjellhallen onsdag kveld foran over 400 tilskuere i sesongens siste hjemmekamp. Gjøvik spilte disiplinert og godt, og gjorde det som var planlagt på forhånd. Comet kom til en del sjanser, men Hugo Edlund i Gjøvik-målet holdt alt ute de første 20 minuttene. 

Midtveis i den første perioden kom kampens første mål da Petter Eriksson kriget pucken i mål etter at den først hadde truffet stolpen. 

Begge lag hadde hver sin enorme sjanse de siste ti minuttene, men Comet sin endte i stolpen, mens Gjøvik sitt forsøk ble reddet. Comet kom også til en stor sjanse etter kontring på tampen, men Hugo Edlund reddet forsøket. 

Midtperioden ble rett og slett en skrekkperiode for Gjøvik. Allerede etter to mintter kom utligningen, før 1-2 og 1-3 kom i løpet av de neste fire minuttene. 1-4 kom også før halve perioden var spilt, og veien tilbake begynte å bli lang for Gjøvik. Daniel Arnost fikk en stor mulighet på 1-4, men brukte for lang tid med pucken og gikk glipp av muligheten til å sette pucken i nesten åpent mål. 

Fem minutter før slutt økte Comet til 1-5, før Gjøvik minuttet senere brant straffe. Gjøvik fikk allikevel en redusering halvminuttet senere, slik at stillingen før 3. periode var 2-5. 

I 3. periode scoret Comet tre ganger til, og vant til slutt fortjent 2-8 i Fjellhallen onsdag kveld i en kamp hvor Gjøvik spilte bra i en periode, før de to siste ble eid av gjestene. 

På lørdag spiller A-laget siste seriekamp borte mot Comet, før det er kvalifisering i Tønsdberg 11. og 12. mars.