Siste seriekamp

Lørdag reiser A-laget til Halden for å møte Comet i det som er sesongens siste seriekamp.

Gjøvik spilte onsdag en veldig god 1. periode mot Comet Halden hjemme i Fjellhallen, men fem mål i mot i 2. periode ødela alle muligheter til å få noe ut av sesongens siste hjemmekamp. 

Comet spiller for en plass i kvalifiseringen til Get-ligaen neste sesong, og innehar før helgen 2. plassen i 1. divisjon. Hasle-Løren på plassen bak har en kamp til gode, og møter Nidaros i Trondheim i Helgen. Ringerike på 4. plass har også en mulighet til å bli nummer to, men er da avhengig av at flere resultater går deres vei. Blant annet i Halden. 

Gjøvik som om to uker skal spille kvalifisering mot Tønsberg og Moss for å forsøke og beholde plassen i 1. divisjon fikk det som nevnt tøft mot Comet på onsdag. At gjestene fikk trene mye på overtall gjorde ikke ting enklere for Gjøvik som møtte et svært godt lag onsdag. 

- Vi møter et veldig bra lag, kanskje det beste laget i 1. divisjon akkurat nå, sa trener Tor Erik Nilsen til Oppland Arbeiderblad etter kampen onsdag. 

Lørdagens kamp er altså siste kamp før kvalifiseringen om to uker, og om Gjøvik kan skape problemer for Comet Halden i innspurten kan du se fra klokka 16:00 på LiveArena og HockeyLive.