Henrik Svellet har skrevet ny kontrakt

Ti år etter at faren var med på å signere hans første A-lagskontrakt med Gjøvik har Henrik Svellet i dag helt på egenhånd signert kontrakt for den kommende sesongen.

26-årige Henrik Svellet har signert kontrakt for kommende sesong, ti år etter at han som 16-åring debuterte for A-laget i 2007-08 sesongen og derfor måtte ha med en foresatt til å signere kontrakt. Mannen fra Skreia har flere sesonger i 1. divisjon bak seg for Gjøvik før turen gikk ned i 2. divisjon etter 2010-11 sesongen. I løpet av årene i 2. divisjon var han en av svært mange med Gjøvik som moderklubb som til slutt fikk være med på å rykke opp og spille 1. divisjon igjen forrige sesong.

Løperen som har gode defensive egenskaper og blant annet spilte mye undertall forrige sesong kan også utfordre motstanderne sine med bra fart på skøytene. 

Sammen med Cato Ødegård er han en av spillerne i Gjøvik Hockey med flest seniorkamper i dagens spillerstall. At han har et stort antall i yngres er heller ingen hemmelighet. Vi ser frem til å se nummer 55 på isen i Fjellhallen også til vinteren.