To tøffe kamper venter i Trondheim

Nidaros som i vår var nære å rykke opp til Get-ligaen venter både lørdag og søndag.

Denne helga reiser Gjøvik Hockey til Trondheim hvor Nidaros venter både lørdag og søndag. Trønderne som i vår var svært nære å rykke opp til Get-ligaen er forventet å kjempe i toppen også denne sesongen og viste lovende takter for et par uker siden da de var på Østlandet og vant tre av tre treningskamper. En av disse mot Gjøvik.

Gjøvik står med to strake tap mot et annet antatt topplag, Comet Halden, mens Nidaros har til gode å spille seriekamper. Som følge av at det er kun ni lag i serien vil ett lag stå over hver runde, og Nidaros var dette laget i første omgang. Dermed møter Gjøvik et lag som helt sikkert er veldig klare for seriestart og for å vise seg frem for sitt hjemmepublikum. Det er liten tvil om at det er en tøff start på årets 1. divisjon for Gjøvik, som etter helga vil ha lagt bak seg fire kamper på åtte dager mot to av de på forhånd antatt beste lagene.

For Gjøvik sin del har det periodevis vært en del positivt, men uttellingen offensivt har ikke vært god nok, og laget har hatt en tendens til å gå litt opp i limingen i 3. periode. Skal det bli poeng i Trondheim er det liten tvil om at laget må utnytte de sjansene de får. Mot Comet på onsdag ga også laget bort for enkle baklengs på ugunstige tidspunkter, og mål har ofte en tendens til å prege kamper.

Rapportene sier at Gjøvik reiser til Trondheim med fullt mannskap, noe som kan vise seg viktig da det skal spilles to kamper på to dager. 

Kampen lørdag spilles 15:00 og søndag er kampstart 16:00. Begge kampene streames og du kan også følge dem på Hockey Live.