Fremgang men tap mot Nidaros også søndag

Det endte 4-1 i Leangen ishall søndag, men lagets trener Patrik Bäärnhielm så fremgang i spillet.

- I dag gjør vi våre beste 60 minutter mot et topplag. Vi vokser som et lag hele tiden, og i helgen er det flere som har meldt seg på og kriget hele tiden. Det er moro å se, sier han etter oppgjørene i Trondheim. 

Den første perioden åpnet bra søndag, og Gjøvik sine spillere kriget bra. Hjemmelaget utnyttet imidlertid et overtall drøyt fem minutter før perioden var over og scoret 1-0. Et resultat som stod seg til pause. Midtperioden var kun fem minutter gammel da Jan Robin Lereng utlignet til 1-1, men flere mål ble det ikke i 2. periode, og dermed stod resultatet seg til 2. pause. 

Den tredje perioden var det hjemmelaget som styrte, og i løpet av de seks første minuttene scoret de to ganger. På 3-1 jublet Gjøvik for redusering etter et skudd fra Simen Hoel Johannessen, men dommeren mente skuddet gikk i tverrliggeren og spillet gikk videre. 

I stedet for redusering scoret Nidaros en gang til, og punkterte kampen med 4-1. Dermed endte det med nok et tap i Trondheim, men til tross for det så Patrik Bäärnhielm fremgang i lagets prestasjon.

- Orken blir stadig bedre, noe som gjør at vi klarer å spille bra i andre halvdel av kampen også.

Til Oppland Arbeiderblad utdyper han ytterligere;

– Vi blir stadig bedre og finner hverandre bedre på banen. I tillegg framstår vi som et lag som kriger på i 60 minutter. Det er mye som ser veldig bra ut sammenlignet med tidligere kamper, fortalte han til lokalavisen etter kampen søndag.  

Nå venter 13 dager kampfri, før Narvik kommer til Gjøvik 14. og 15. oktober.