Hasle-Løren mest effektive

Bortelaget klarte noe Gjøvik ikke klarte lørdag, nemlig å score mål. Dermed stakk Oslo-laget av med alle poengene lørdag.

Det åpnet jevnt i Fjellhallen, der Gjøvik fikk de største sjansene innledningvis. Først var Henrik Svellet nære på en retur, etter at Ivan Sijan fikk pucken på mål, men Svellet klarte ikke å få returen i mål. Heller ikke Jens Bratvold Aaslund, Even Langdalen og Cato Ødegård klarte å utnytte en lignende situasjon kort tid senere. 

De første ti minuttene var Gjøvik gode, og Hasle-Løren sin keeper reddet en styring fra Henrik Svellet, samt en avslutning fra Jan Robin Furuseth Lereng et par minutter senere. 

Utover perioden kom Hasle-Løren mer inn i det, og tre minutter før perioden var over satte de 0-1 litt for enkelt. En ledelese de tok med seg til pause etter en periode Gjøvik burde omsatt minst en av sine muligheter i mål. 

Midtperioden bar preg av en del utvisninger begge veier, og ble veldig oppstykket som følge av det. Begge lag hadde sine sjanser, både med like mange spillere på isen, samt i over- og undertall, men mål ble det ikke. 

I den siste perioden åpnet Gjøvik bra, men det var Hasle-Løren som skulle score. Etter snaut fem minutter utnyttet de en overgang, og satte en velplassert avslutning opp i hjørnet til 0-2. 

Gjøvik gjorde noen forsøk på å redusere gjestene sin ledelse, og blant annet var Jan Robin Furuseth Lereng nesten gjennom alene, men ble akkurat nok forhindret til at avslutningen ble enkel å redde for Hasle-Løren sin keeper. Miroslav Pokorny skjøt i stolpen litt over halvveis i peroiden, men pucken ville ikke i mål. 

Snaut seks minutter før slutt kom Hasle-Løren med to mann alene med Jonas Strand i Gjøvik-målet. Oslo-laget skulle gjøre det veldig pent, og spilte pucken frem og tilbake mellom seg, men Gjøvik sin keeper frarøvet gjestene målet de skulle hatt med en kjemperedning. 

Gjøvik kom aldri nærmere mål, og i stedet punkterte Hasle-Løren kampen med 0-3 og 0-4 på tampen av kampen. En kamp som gjesten fra Oslo vant fortjent, men som Gjøvik hadde alle muligheter til å få med seg noe fra, hadde de bare klart å få hull på byllen. 

Førstkommende onsdag kommer muligheten for revansje, da samme lag venter i Lørenhallen.