Hasle-Løren sterkest i rotete kamp

Gjøvik ledet 2-3 i midtperioden, men Hasle-Løren snudde og vant til slutt 5-3.

Allerede i det første minuttet fikk Gjøvik prøve overtallsspillet, uten at det ble uttelling. Det var bra trykk, men pucken ville ikke inn. I samme overtall var Hasle-Løren enda nærmere mål, da de banket en puck i tverrliggeren, men Gjøvik slapp med skrekken. 

De påfølgende minuttene ble rotete fra Gjøvik sin side, som ga bort pucken i farlige posisjoner flere ganger, men ble de første fem minuttene reddet av Jonas Strand bakerst. Etter drøyt fem minutter kom imidlertid 1-0, da en tellefeil i egen sone ble skjebnesvanger for Gjøvik.

Da Gjøvik fikk prøve overtallet sitt igjen omtrent halvveis i 1. periode skulle også utligningen komme. Fredrk Dahl var sist på pucken, og sørget for at lagene var like langt til den første pausen. 

Midtperioden åpnet bra for Gjøvik, som gikk ut og tok tak i kampen de første minuttene. Jan Robin Furuseth Lereng utnyttet en feilpasning hos hjemmelaget etter snaut fem minutter, og sendte Gjøvik i føringen 1-2. 

Hasle-Løren svarte noen minutter senere i overtall, men Gjøvik tok tilbake ledelsen ved Even Langdalen kun 17 sekunder etter det igjen. På dette tidspunktet satt spillet også litt bedre for Gjøvik, men hjemmelaget slo tilbake. 

Først utlignet de til 3-3 fire minutter før pause på en retur etter at Gjøvik rotet det tli i egen sone. Under et halvt minutt senere tok hjemmelaget ledelsen da de utnyttet en god overgang og avsluttet på kaldt vis til 4-3. Et resultat som stod seg til den andre pausen. 

I 3. periode red Gjøvik av et undertall tidlig, men slet med å legge det helt store trykket på Hasle-Løren etter dette. Hjemmelaget spilte kontrollert, og red på ledelsen, mens Gjøvik slet med å spille seg til de helt store sjansene. Ett unntakk var da Jan Robin Furuseth Lereng spilte frem Simen Hoel Johannessen som ble forhindret akkurat nok i avslutningsøyeblikket til at forsøket ble for svakt. 

Klokka gikk etter hvert fort i den siste perioden, og spillet var rotete og bølget frem og tilbake. Med drøyt to minutter igjen av kampen satte hjemmelaget 5-3 på en retur, etter at de først hadde skutt i stolpen. 

Gjøvik fikk et overtall halvminuttet senere, og i jakten på redusering tok de ut keeper Jonas Strand, men klarte ikke å få pucken i mål. Dermed vant til slutt hjemmelaget 5-3 denne onsdagskvelden. 

Nå venter 17 dager kampfri, før Ringerike står på motsatt halvdel lørdag 18. november på Hønefoss.