A-laget møter Comet i Halden

Lørdag venter en ny tøff oppgave for A-laget da Comet Halden venter borte.

Ny helg, ny motstander for A-laget. Denne gangen er det altså Comet Halden som står på motsatt halvdel. Med andre ord samme lag som Gjøvik møtte i første og andre serierunde. Det endte med to Comet-seire.

Helgens motstander er en av tre lag som har stukket litt av i toppen av tabellen sammen med Narvik og Ringerike. Det er med andre ord liten tvil om at det er et godt lag som venter for Gjøvik. Comet Halden var i helgen i Trondheim hvor det ble en seier og ett tap mot Nidaros, før de runden før dette slo Grüner to ganger med 18-3 sammenlagt. 

Gjøvik på sin side kommer som de fleste vet fra to seire over Grüner den siste uka, noe som har sørget for at laget har hektet seg på Tønsberg, Grüner og Furuset på tabellen. De to seirene over Grüner ga forhåpentligvis laget fornyet selvtillit etter et par tøffe kamper mot Ringerike, og det blir spennende å se hva de kan få til mot Comet denne helgen. Det som er sikkert er at det blir en tøff oppgave i Halden.  

Hvordan det går kan du se på livestream eller ved å følge kampen på HockeyLive dersom du ikke har tenkt deg til Halden. Kampstart er 16:00.