Eidsiva sommer-camp

I uke 33 arrangerer vi Eidsiva sommer-camp i Fjellhallen.

Vi ser frem til å ta i mot masse barn og ungdom siste uka i sommerferien (uke 33), og åpner for alle hockeyspillere, uansett kjønn og klubb, i U7-U15 alder. Patrik Bäärnhielm har hovedansvaret, og vil få med seg kvalifisert hjelp. Det blir alderstilpasset opplegg.

Opplegget vil foregå mandag-torsdag i uke 33 fra klokka 08:00 om morgenen til 15:00 på ettermiddagen. Tidsplan sendes ut når det nærmer seg, men i dette tidsrommet blir det to istreninger, barmarksøkt, frokost, lunsj og frukt mellom øktene. 

Prisen for deltakelse er 1500 kr per barn. Vi gir søskenmoderasjon så prisen for to barn blir 2400 kr.

Spørsmål kan sendes på mail til hans@gjovikhockey.no, mens påmelding kan gjøres ved å føgle denne linken. Ordinær påmeldingsfrist er søndag 21. juli klokka 23:59. Ved påmelding etter dette øker prisen til 1800 kr pr deltaker. Påmelding er gyldig når betaling er registrert. 

For foreldre som stiller opp frivillig og hjelper til i løpet av uka vil det også gi moderasjon på 200 kr pr dag. Denne moderasjonen trekkes fra ved betaling. Om man hjelper til hver dag får man gratis deltakelse for ett barn. Dersom du ønsker å hjelpe oss ber vi deg sende en e-post til hans@gjovikhockey.no etter at påmelding er gjort. Om du har spørsmål kan disse rettes til samme e-post.