Tønsberg venter borte

Onsdag kveld er det duket for nytt oppgjør mot Tønsberg, med to nye spillere på laget.

Lørdag ble en veldig trivelig dag i Fjellhallen for våre gutter. Etter en veldig god laginnsats kunne gutta til slutt innkassere tre fortjente og ikke minst viktige poeng. 5-1 ble det til slutt, i en kamp hvor Gjøvik var det beste laget. 

Selv om det var sånn på lørdag, er det absolutt ingen garanti for at det blir slik denne gangen. Tønsberg ligger før kampen på 6. plass med sine 28 poeng. Som Gjøvik har de vunnet fem kamper i ordinær tid, men i tillegg har de tre seire i spilleforlengelse og to seire etter straffeslag. De har også tre tap etter spilleforlengelse, så med andre ord har de sjelden vært enkle å slå denne sesongen. Gjøvik på sin side har kun en seier på straffeslag og ett tap etter spilleforlengelse, så Tønsberg er ti poeng foran Gjøvik med to kamper mer spilt. Tønsberg har absolutt vist denne sesongen at de kan spille godt, og det er som nevnt sjelden enkelt å komme til Tønsberg. 

Som de fleste vet var lørdagens seier viktig for Gjøvik. Med fem kamper igjen å spille ligger laget på 9. plass som gir kvalifisering. For å unngå kvalifiseringen må laget gå forbi Furuset på tabellen, som ligger to poeng foran med en kamp mer spilt. Etter kveldens oppgjør har begge lag igjen fire kamper å spille, så det begynner for alvor å dra seg mot slutten i årets 1. divisjon. 

Om Gjøvik kan spille som på lørdag, med den samme innsatsen og viljen, så kan det absolutt bli poeng i Tønsberg denne onsdagskvelden. Samtidig blir det ingen enkel oppgave mot et Tønsberg som helt sikkert er revansjesugne etter lørdagen. Med til Tønsberg er både Vetle Lindstad og Ole Petter Øvergaard som ble klare for Gjøvik Hockey tirsdag kveld

Tidligere møter denne sesongen har endt med en seier til Tønsberg i ordinær tid, en seier til Tønsberg i spilleforlengelse og en Gjøvik-seier i ordinær tid. 

Kampstart onsdag er 19:00, og som vanlig kan kampen følges på livestream.