Ny kamp i Fjellhallen på lørdag!

Vi tar i mot laget som innehar tabelltoppen i helga.

Skrevet av: Tor Even Duklæt

Vi fikk ikke det vi trengte mot Tønsberg på bortebane, og vi mangler fremdeles poeng for å unngå kvalik. Det nærmer seg nå en liten pause foran de tre siste seriekampene 21. februar mot Ringerike og 24. og 28 februar mot Grüner, men før den tid venter Ringerike hjemme i Fjellhallen i morgen lørdag 10. februar klokka 16:00.

Å ta de poengene vi mangler mot Ringerike vil ikke bli enkelt. De har en veldig bred stall, og har spilt godt i årets serie. De spiller med høyt tempo, og har enkeltspillere som er i stand til å ødelegge dagen for enhver motstander. Laget har som mange andre norske lag en solid dose svensker, og blant annet Kristoffer Melin og Dennis Ryttar har gjort tilværelsen vanskelig for motstanderlagene. Til sammen har disse to scoret 35 mål i årets serie, og må absolutt holdes i stramme tøyler.

Før dropp er stillingen 0-0. Skal vi ha en sjanse til å ta et poeng eller tre må vi vise disiplin og følge planen, jobbe hjemover og holde oss mest mulig unna utvisningsboksen. Men Ringerike skal få merke på kroppen at ingen drar fra Gjøvik med poeng uten å ha kjempet for de. Og vi kan absolutt yppe oss mot gode lag.

Sesongen drar seg mot slutten, og vi har ryggen mot veggen, men det er fortsatt nok poeng å spille om for å unngå kvalifiseringsspill. 

Nyt synet av Gjøviks 4-1 scoring mot Tønsberg sist helg. Gjøvik bryter på egen blueline, kontrer helhjerta med fire spillere og kjemper pucken i mål. Det er sånn vi vil se gutta våre i helga også! Kom i Fjellhallen lørdag klokka 16:00 og gjør ditt for at vi skal klare oss. Ringerike er gode, men det kan jammen vi være også. Vi sees!

 

Hvis du vil se alle scoringene fra kampen finner du de her: