Møt opp på siste hjemmekamp!

Vi møter Grüner til sesongens siste hjemmekamp lørdag 24.februar kl 16:00.

Skrevet av: Tor Even Duklæt

Onsdag 28. februar skal det hele avgjøres. Hvem må ut i kvalik om videre spill i 1.divisjon? Lørdag 24. februar blir en viktig dato i den sammenheng, da spiller Gjøvik siste hjemmekamp i årets serie. Gjøvik ligger på siste plass med 20 poeng, det samme som Furuset. Furuset møter tabelltopp Ringerike to ganger, mens Gjøvik møter Grüner to ganger.  

Så langt i år har Gjøvik slitt litt. En tynn stall har fått merke skader, særlig etter jul, og de avgjørelsene som kan gå begge veier har sjelden gått i vår favør. Til tross for det har vi tatt flere poeng mot lagene over oss i år enn i fjor. Vi har tatt noen skritt opp i kvalitet, men vi visste det kom til å bli vanskelig også i år.

Grüner er et lag som etter en treg start har blitt betraktelig bedre etter hvert. De har slått topplaget Comet, vel og merke etter at sistnevnte var ute av opprykkskampen. Grüner har ofte hatt gode lag de siste årene, flere ganger i stand til å være med å kjempe i toppen. Denne sesongen har det blitt litt tyngre, og laget ligger på 7. plass med 27 poeng. I årets sesong blir det alltid mye mål når Grüner er involvert, både forlengs og baklengs. 11-6 tap mot Narvik og 9-5 seier over Tønsberg er ytterpunktene i resultatrekka, men at de slipper inn mye mål er i hvertfall positivt for Gjøvik. 150 mål baklengs så langt er mest i ligaen, men når de har scoret såpass mye som de har gjort har de klart å unngå nedrykkskampen.

Det som taler til Gjøviks fordel er at samspillet er på vei opp. Vi har spillere som er på vei tilbake fra skade, og de nye spillerne vi har hentet har fått litt mer tid med laget. Laget har vist seg sterke under press tidligere i sesongen, og laget har kjent på følelsen før. Gutta er ikke redde for å jobbe hardt, og arbeidsinnsats vil være det viktigste våpenet mot Grüner.

Pucken droppes klokka 16:00 lørdag 24.februar. Møt opp og se sesongens siste og kanskje mest avgjørende kamp!