Simen Hoel Johannessen har signert

Gjøvik-gutten med erfaring fra Storhamar og Rosenborg i Get-ligaen er første spiller ut med ny kontrakt.

Sesongen 2018/19 er offisielt i gang, da barmarkstreningen startet opp onsdag 2. mai. Til tross for at dette var første samling for spillere og støtteapparat, har det sportslige apparatet jobbet godt i ukene siden kvalifiseringen var over, og spillerstallen begynner å ta form. De neste dagene og ukene vil vi presentere en og en spiller. Først ut er Simen Hoel Johannessen, som også var første spiller som signerte ny kontrakt. 

Simen er Gjøvik-gutt, og spilte for Gjøvik i oppveksten, før han reiste til Hamar for å kombinere skolegang og ishockey. Etter hvert kom debuten på A-laget til Storhamar, hvor det ble 86 seriekamper og 20 i sluttspillet fordelt på sesongene 2007/08, 2008/09 og 2009/10.

Ferden videre gikk til Trondheim hvor det ble spill for Rosenborg i øverste divisjon sesongen 2010/11, før han vendte hjem til Gjøvik. Totalt ble det 127 kamper og 12 poeng i Get-ligaen, mens det på veien har blitt 91 kamper i 1. divisjon og 62 poeng fordelt på Storhamar 2, Rosenborg 2 og selvsagt Gjøvik. 

Siden opprykket til 1. divisjon har han gjort 38 poeng på 49 kamper, og har vært en sentral brikke i Gjøvik-laget, hvor han også har vært assisterende kaptein. Sentral kommer han også til å bli kommende sesong, og vi er selvsagt svært glade for at Simen har valgt å forlenge sin avtale. 

- Simen er den forwarden hos oss med mest istid forrige sesong. Han kan spille i alle situasjoner og er veldig viktig for oss både på og utenfor isen, er trener Patrik Bäärnhielm sin beskrivelse av Simen. 

- Han er også en av få på vårt lag med rutine fra den øverste divisjonen i Norge, så han blir en naturlig leder i gruppen, avslutter treneren som er godt fornøyd med å ha forwarden med videre. 

Vi vil som nevnt de kommende dagene og ukene presentere hvem som skal spille for Gjøvik kommende sesong, og gleder oss allerede til nestemann i morgen.