Martin Skjørberg klar for 2018/19

Sarpsborg-gutten som kom til Gjøvik foran forrige sesong har forlenget sin avtale.

Martin kom fra Lillehammer og NTG i fjor høst, og har gjennom sesongen fått med seg 31 kamper på backplass. I løpet av sesongen har han vist en positiv utvikling, og vi er glade for at 20-åringen tar nok en sesong i Gjøvik-drakta. 

Det er en høyreist back som i fjor etablerte seg som en stabil topp seks back, og det blir spennende å følge videre utvikling. Trener Patrik Bäärnhielm ser frem til å ha med Martin en ny sesong. 

- Martin kom til oss litt ut i august i fjor. Han har hatt en bra progresjon siden da og avsluttet sesongen som en stabil topp seks back, sier treneren. 

- Vi håper han kan fortsette å ta steg nå i sommer med den fysiske biten og videre når vi går på is på sensommeren, avslutter Bäärnhielm. 

Som nevnt har det blitt jobbet godt med å sette sammen et slagkraftig lag, og vi skal i dagene og ukene som kommer presentere resultatene. Så langt er det kjent at Simen Hoel Johannessen er klar for en ny sesong, samt at den latviske duoen Klavs Planic og Leonards Rimjans er første nysigneringer.