Klart for første treningskamp

Onsdag 15. august klokka 18:30 spilles sesongens første treningskamp i Fjellhallen.

I utgangspunktet var første treningskamp planlagt førstkommende lørdag, men da muligheten til å ta mot Vålerenga U21 til en kamp på Gjøvik denne onsdagen takket ja. Etter ei drøy uke på is blir det spennende å få en første titt på sesongens mannskap, og det er selvsagt åpent for alle som ønsker å komme og se på. 

Det er mange kjente fjes fra forrige sesong på årets lag, men som de fleste sikkert har fått med seg er det også mange nye. Hvordan laget ser ut blir dermed spennende å se, også for trener Patrik Bäärnhielm som ser frem til å se spillerne i kamp. 

- Vi forventer oss å se spillere som går ut og tar for seg og våger å spille, sier Bäärnhielm.

- I oppkjøringen kommer vi til å prøve litt forskjellige kombinasjoner, og det blir bra med en kamp for å få en kikk på spillere som kan passe til å spille sammen, sier treneren. 

Når det gjelder motstanderen blir det spennende å se de unge Vålerenga-gutta. Forrige sesong endte laget på 3. plass både i serien og sluttspillet for U20, og vi regner med et lag med mye energi. 

Pucken slippes klokka 18:30 i Fjellhallen, det er gratis å gå inn og det blir mulighet til å handle kaffe, vaffel og litt annet i kiosken. Kommer du ikke i hallen, kan du følge den på HockeyLive