Tap i sudden death på Hønefoss

Gjøvik ledet 0-2 etter 2. periode, men i den siste kom Ringerike sterkt tilbake, og vant til slutt 3-2 i spilleforlengelse.

Det var alt i alt en god kamp av Gjøvik på Hønefoss denne fredagen, hvor de viste at de kan hamle opp også med nyopprykkede Ringerike. Gjøvik var til og med et lite hakk vassere de første 20 minuttene, og gikk til pause med en 0-1 ledelse etter mål av Maris Dilevka som scoret drøyt fire minutter inn. 

I en periode som bar preg av veldig mange utvisninger til begge lag, holdt Gjøvik trykket oppe også i midtperioden, og Leonards Rimjans la på til 0-2 da kampen var drøyt halvspilt. Den ledelsen stod seg til den andre pausen, og Gjøvik hadde et godt utgangspunkt før de siste 20 minuttene. 

Den tredje perioden var det imidlertid Ringerike som var best i, og med drøyt åtte minutter igjen å spille reduserte de til 1-2. Fire minutter senere utlignet GET-ligalaget, og da det ikke ble flere mål gikk kampen til sudden death. Der var hjemmelaget effektive, og avgjorde kampen etter 51 sekunder. 

Til tross for at Ringerike snudde kampen gjennomførte Gjøvik en svært god treningskamp mot et lag som skal spille på øverste nivå kommende sesong, og som også er et par uker nærmere seriestart enn Gjøvik.  Trener Patrik Bäärnhielm var vertfall godt fornøyd med prestasjonen etter kampen. 

- Vi spilte veldig bra i dag. Det ble mye utvisninger begge veier, men en veldig god gjennomkjøring, sa trener Patrik Bäärnhielm etter kampen. 

- Det var veldig moro å se at gutta går i krigen for hverandre, og at de spiller med så mye hjerte, fortsetter han. 

- For oss var dette svært god kamptrening, også stod Mats en veldig god kamp i mål, avsluttet trener Bäärnhielm. 

Du finner statistikk fra kampen her, og Gjøvik sitt lag så slik ut:

Mats Andre Pettersen-Moe

Morgan Mathisen - Erik Rønning Sve
Erling Kroken Biserød - Martin Skjørberg
Simen Hulleberg - Jens Bratvold Aaslund

Jan Robin Furuseth Lereng - Amund Nyland - Joachim Eriksson Rostad
Maris Dilevka - Klavs Planics - Leonards Rimjans
Even Langdalen - Daniel Stensrud - Eirik Myhre Slåsletten
Henrik Svellet - Tobias Ihrfors - Petter Eriksson

For øvrig er det verdt å nevne at vår svenske målvakt Charlie Fredriksson denne helgen er med Lillehammer IK til Danmark hvor de trener og spiller kamper gjennom vår samarbeidsavtale med dem.