Hardt straffet i undertall på Kongsvinger

Trener Patrik Bäärnhielm så en del positivt til tross for at det endte med 6-2 tap på Kongsvinger onsdag kveld.

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse, da de satte 1-0 etter bare fire minutter i spill fem mot fire, men Gjøvik spilte godt etter dette og slo tilbake med to kjappe scoringer etter 13:10 og 14:14 ved Joacim Rostad og Maris Dilevka, og tok med seg ledelsen inn til pause. 

I en kamp hvor Gjøvik vant skuddstatistikken, skulle imidlertid Kongsvinger få langt bedre uttelling, og scoret tre ganger i overtall i løpet av midtperioden. Da de scoret to ganger til i den siste perioden, hvorav ett i overtall, uten at Gjøvik klarte å få uttelling på sine sjanser, ble det til slutt et klart tap. 

Til tross for firemålstapet så ikke trener Patrik Bäärnhielm noen grunn til å grave seg ned etter kampen. Bortsett fra undertallet som ikke klarte å stoppe Kongsvinger, så var det ifølge treneren mye positivt å ta med seg. 

- Jeg syntes vi på mange måter ser bra ut. Det er så klart ting å ta tak i etter å ha tapt med fire mål, men det er mye positivt. I dag fungerte ikke undertallet, og Kongsvinger hadde et effektivt overtall, sier treneren. 

Allerede torsdag kveld kommer en ny mulighet for Gjøvik, da Lillehammer U21 venter på Lillehammer. Mulighet til å revansjere seg mot Kongsvinger kommer også, da de kommer på besøk i Fjellhallen til generalprøve fredag 14. september klokka 19:00.