Tap mot Lillehammer U21 etter svak forestilling

Torsdagens oppgjør i Kristins hall var ikke all verden å skrive hjem om.

Den første perioden var jevnspilt og bar preg av mye utvisninger begge veier. Til sammen pådro lagene seg 20 utvisningsminutter i den første perioden, 12 på Lillehammer og 8 på Gjøvik, uten at kampen var spesielt stygg. Dette påvirket selvsagt flyten i perioden, som ikke kan sies å ha vært noen severdig affære for publikum. Mål ble det heller ikke, og lagene gikk til pause på 0-0. 

I midtperioden brukte Lillehammer kun 23 sekunder på å ta ledelsen, da de scoret 1-0 i undertall. Utvisninger ble det mange av også i 2. periode, men det var Gjøvik som pådro seg klart flest. Til tross for det klarte Gjøvik å utligne til 1-1, da Daniel Stensrud satte en retur i undertall like før perioden var halvspilt. 

Lillehammer tok tilbake ledelsen noen mintter senere i spill fem mot tre, men Daniel Stensrud utlignet nok en gang noen minutter etter det igjen. Med snaut to minutter igjen av midtperioden scoret Lillehammer nok en gang, og gikk til pause på stillingen 3-2. 

Hjemmelaget gikk opp til 4-2 før fem minutter var spilt av den tredje perioden, men Gjøvik slo tilbake bare et par minutter senere. Dessverre klarte aldri Gjøvik å få skikkelig trykk på hjemmelaget etter dette, og det kunne virke til å være både litt tunge bein og hoder på spillerne. Dermed vant Lillehammer 4-3 i det som må sies å ha vært en svak kamp fra Gjøvik. 

- Det var en veldig dårlig kamp av oss i dag, og det er ikke mye positivt å ta med seg fra den, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

- Vi er nødt til å kunne lade om på en bedre måte etter å ha spilt kamp dagen før. Det er ingen unnskyldning, og vi må bare se fremover, avslutter treneren. 

Nå venter ei uke med trening, før Kongsvinger kommer til Fjellhallen for generalprøve fredag 14. september klokka 19:00.