To nye backer klare

De to unge backene Oscar German og Albin Konradsson er klare for Gjøvik Hockey.

Bilde: Oscar German (Foto: Dan K. Reinli)

I løpet av uka som har gått har spillerstallen blitt komplett, da to unge backer er signert. Svenske Albin Konradsson er 20 år og kommer fra Björklöven og J20 elitespill, og er en spennende back vi ser frem til å se mer av utover høsten. Han var på try-out tidligere i høst, og gjorde der et så godt inntrykk at han nå er tilbake for resten av sesongen. 

Albin Konradsson
Oscar German er en 21 år gammel spiller som har mange år på Lillehammer bak seg. Senest på U20-laget i 2015-16 sesongen. Etter dette gikk turen til Sverige hvor han har spiltt divisjon 2 og J20 elite de to siste sesongene. Også Oscar var på try-out tidligere i høst, men har ikke sluttet seg til troppen før nå som følge av at arbeidsforhold og andre ting i Sverige måtte avsluttes. 

- Oscar er en back som gir alt og kan spille fysisk, og Albin er en god skøyteløper som er stabil defensivt, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

- Det er to unge spillere som vi kan utvikle videre, avslutter treneren. 

Begge spillerne har spilt kampene mot Kongsvinger og Lillehammer U21 denne uka, og er dermed godt i gang i Gjøvik-drakta. 

Det har vært planen lenge å komplettere stallen med to backer, men forsterkningene er ekstra kjærkomne med tanke på at forrige sesongs kaptein Cato Ødegård er ute på ubestemt tid med en skade. Stallen for øvrig er som nevnt nå komplett, og du finner hele stallen her. 

Eliteprospects:
Oscar German
Albin Konradsson