Kongsvinger kommer på besøk i generalprøven

Fredag kveld spiller A-laget siste kamp i oppkjøringen. Les hva trener Patrik Bäärnhielm forventer seg av kampen.

De to lagene møttes på Kongsvinger forrige uke. Den gang vant Kongsvinger etter å ha vært langt mer effektive i overtall enn Gjøvik, men trener Bäärnhielm fant allikevel mye positivt. Siden den gang har Gjøvik spilt nok en kamp, samt fått trent godt, og det blir spennende å se hvordan laget ser ut i siste kamp før seriestart. 

- I og med at det er siste kamp før seriestart så kan publikum forvente seg et Gjøvik som spiller med samme innsats som om poeng stod på spill, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

- Det er tøff konkurranse om spilletid i laget vårt, og dette er siste sjanse før serien starter til å vise seg frem, fortsetter en forventningsfull trener som er godt fornøyd med det han har sett i oppkjøringen. 

- Det er en fin gruppe å lede, og de liker å konkurrere på trening. Treningshverdagen er som natt og dag sammenlignet med forrige sesong, og det over tid vil forme spillerne. Vi har et ungt lag med en snittalder på drøyt 23 år, og det finnes så klart mye å forbedre både som lag og på individnivå, men det ser bra ut, sier Bäärnhielm. 

Når det gjelder motstanden denne fredagskvelden, så er trener Bäärnhielm klar på at det er et godt lag som venter, og med det god matching før seriestart. 

- Vi møter et lag som forrige sesong tok poeng mot mer enn halvparten av lagene i GET-ligaen, og som vi fikk oppleve i første kampen borte mot dem så har de en håndfull veldig gode spillere som har bra ferdigheter i det offensive spillet. 

Kongsvinger har for øvrig møtt Grüner to ganger siden forrige møte med Gjøvik. Det har endt med en seier til hvert av lagene. 

Pucken slippes klokka 19:00 fredag kveld og det koster 50 kr å se kampen dersom du er over 15 år. Kjøper du sesongkort på forhånd eller i døra, er inngang til treningskampen inkludert, og du får det for kun 900 kr i stedet for 1200 kr fra og med lørdag. Les mer om sesongkort her