Seier i generalprøven

Det sies at en dårlig generalprøve betyr en god premiere, men vi har mer tro på at fredagens prestasjon mot Kongsvinger er et godt tegn før seriestart.

Den første perioden var ikke veldig bra fra Gjøvik sin side. De første ti minuttene var ålreite, men da lagene gikk til pause og Kongsvinger ledet 0-2 var det etter en 1. periode som alt i alt ikke var det hjemmelaget hadde håpet på. 

De to siste periodene derimot, var mer det Gjøvik ønsket og håpet å vise for både publikum og seg selv i siste kamp før alvoret begynner. Midtperioden var bra spillemessig, og Gjøvik tok mer og mer styringen i kampen.

Til tross for flere gode sjanser satt målene langt inne, men drøyt ett minutt før den andre pausen reduserte Even Langdalen til 1-2 etter flott samspill med Martin Skjørberg. Da Leonards Rimjans utnyttet en glipp hos bortelaget til å sette 2-2 minuttet senere var plutselig lagene like langt inn i den andre pausen, og hjemmelaget tok med seg en god følelse. 

De siste 20 minuttene fortsatte i samme spor, der Gjøvik styrte kampen. Etter snaut seks minutter scoret Maris Dilevka 3-2, før Eirik Myhre Slåsletten la på til 4-2 noen minutter senere. Jan Robin Lereng økte til 5-2 noen minutter etter det igjen, og Gjøvik kontrollerte kampen de siste minuttene. Maris Dilevka la også på til 6-2 i siste sekund, og Gjøvik tar dermed med seg en god følelse inn mot seriestart mot Hasle-Løren om ei uke. 

- Det er mange spillere som står fram i dag, og det er veldig moro å se, sier trener Patrik Bäärnhielm.

- De siste 40 minuttene er det beste Gjøvik har levert siden jeg ble trener, kunne også svensken som er godt fornøyd med jobben som er lagt ned i oppkjøringen fortelle.

Nå venter en siste uke med trening før serien som nevnt starter borte mot Hasle-Løren lørdag 22. september.