Storseier i sesongåpningen

Gjøvik kom under 1-0 mot Hasle-Løren, men da kampen var over stod det 1-8 til Gjøvik på tavla.

Det var en jevnspilt 1. periode, med to lag som bar preg av at det var første seriekamp. Utover perioden pådro begge lagene seg mange utvisninger, og kampen bar på mange måter preg av det. Til tross for flere overtallsmuligheter klarte ingen av lagene å score med en mann mer på isen. 

Drøyt fem minutter før pause var Hasle-Løren nære i et overtall, med både stolpeskudd og et skudd Charlie Fredriksson i Gjøvik-målet måtte hente frem en god redning på, men mål fikk de ikke. Hasle-Løren la litt press de siste minuttene av perioden, men mål ble det ikke, og lagene gikk til pause på 0-0.

Fem minutter inn i midtperioden fikk Fredrik Dahl en gedigen sjanse for Gjøvik, men hjemmelagets keeper vartet opp med en feberredning. Etter noen minutter som var preget av utvisninger begge veier begynte kampen å sette seg litt utover midtperioden. Gjøvik hadde et lite spillemessig overtak, og kom også til noen store sjanser. Hjemmelaget var farlige på overganger, og kom også til flere gode sjanser. 

Drøyt fem minutter før pause kom også kampens første scoring, da hjemmelaget satte 1-0 i overtall. Bare sekunder senere kom imidlertid utligningen etter fantastisk Gjøvik-spill. Jan Robin Lereng scoret, assistert av Eirik Myhre Slåsletten og Klavs Planics. Halvminuttet senere tok Gjøvik ledelsen ved Morgan Mathisen, og hadde snudd kampen på under ett minutt. Det resultatet stod seg til den andre pausen.

Den tredje perioden åpnet med Gjøvik-trykk før Hasle-Løren presset frem en god redning hos Charlie Fredriksson. Før perioden var fire minutter gammel satte Fredrik Dahl 1-3 med et velplassert skudd, og fikk frem jubelen hos de høylytte bortesupporterne nok en gang. Ikke lenge etter la Leonards Rimjans på til 1-4, og ga Gjøvik en liten luke.

Hasle-Løren fikk et overtall kort tid etter 1-4, men oppofrende og godt undertall hos Gjøvik holdt hjemmelaget fra scoring. I stedet la Eirik Myhre Slåsletten på til 1-5 før perioden var halvspilt. 

Gjøvik fortsatte trykket, og Hasle-Løren pådro seg et par utvisninger, så Gjøvik fikk spille fem mot tre et drøyt minutt. Det ga uttelling og Jan Robin Lereng la på til 1-6. Albin Konradsson la på til 1-7 like etter, og Gjøvik hadde full kontroll på kampen. 1-8 kom også før slutt ved Daniel Karlsen Stensrud, og Gjøvik kunne ta med seg tre poeng og en pen målforskjell hjem fra Oslo denne dagen. 

Førstkommende torsdag er det første hjemmekamp, og da står også Hasle-Løren på motsatt halvdel. Vi håper du tar med deg naboen, bestemor og noen andre du kjenner på kamp i Fjellhallen. 

Her finner du statisitkk fra kampen i Oslo.