Første hjemmekamp

Torsdag kveld kommer Hasle-Løren på besøk i det som er første hjemmekamp denne sesongen.

Lørdagens serieåpning i Oslo overgikk hva de fleste hadde både forventet og turt å håpe på, og gleden over tre poeng i første runde var selvsagt stor. Selv om det endte med 1-8 seier i Oslo, gjelder det å nullstille foran returkampen, da det garantert er et revansjelystent Hasle-Løren som kommer til Gjøvik. At Oslo-laget også er i stand til å spille god hockey er det heller ingen tvil om, så det gjelder å brette opp ermene og være klar til tøff kamp om poengene. 

- Det kommer garantert til å komme et revansjelystent Hasle-Løren til Gjøvik. Om vi tror det skal bli en lett kamp er det stor sjanse for at vi ikke får med oss noen poeng, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

Han er veldig klar over at Hasle-Løren har et godt hockeylag, med enkeltspillere som både har erfaring fra høyt nivå, og som kan levere spill på høyt nivå. 

- Det er et hockeylag med spillere som har betydelig mer erfaring i GET-ligaen enn vi har, sier Bäärnhielm. 

Gjøvik leverte to svært gode perioder, etter en 1. periode hvor begge lag bar preg av at det var første serierunde. For Gjøvik-supporterne som hadde tatt turen til Oslo var det nok ekstra gøy å se at Gjøvik scoret flere fine mål, og periodevis spilte veldig god ishockey. Nå gjelder det å gjenta det på hjemmebane. 

Selv om trener Bäärnhielm advarer mot å ta lett på oppgaven, er han selvsagt godt fornøyd med å ta med seg full pott og en god prestasjon i serieåpningen inn i første hjemmekamp. Nå ønsker han å se et lag som fortsetter utviklingen, og som bygger videre på den gode starten. 

- Deilig med hjemmepremiere. Vi fikk en god start på serien i Oslo sist, og nå gjelder det å bygge videre. Det er en del av prosessen å klare og spille flere gode kamper på rad, sier treneren, som avslutter med en oppfordring til Gjøvik-publikummet. 

- Vi håper mange tar turen til Fjellhallen torsdag kveld! 

Kampstart torsdag kveld er 19:00. Billetter kan kjøpes i døra. Om du ikke har mulighet til å ta turen i Fjellhallen viser OA-tv kampen live.