Uttellingen og poengene uteble

Det var veldig mye som var bra i sesongens første hjemmekamp, men Hasle-Løren var dødelig effektive og tok med alle poengene hjem til Oslo.

Det var på mange måter en ålreit 1. periode. Selv om alt ikke skled på skinner, så var det mye positivt i spillet. Men så var det dette med uttellingen da. For der Gjøvik presset frem 13 skudd, hvorav 4-5 var svært store sjanser, uten å score mål, satte Hasle-Løren tre mål på seks skudd og ledet 0-3 etter 1. periode. Oslo-laget viste svært stor effektivitet, og hadde nok bestemt seg for å vise at 1-8 sist ikke var noe de var fornøyd med. 

Midtperioden fortsatte i samme spor, der Gjøvik skapte sjanser uten å få mål, mens Hasle-Løren var effektive. 0-4 kom i overtall for bortelaget, som var svært nære å punktere kampen med det målet. Gjøvik tente imidlertid et lite håp da Daniel Karlsen Stensrud reduserte til 1-4 kun 11 sekunder senere, men hjemmelaget fikk ikke flere mål før pausesignalet. 

Den tredje perioden ble jevnere i sjansestatistikken da hjemmelaget satset enda mer fremover i jakten på en redusering til. Fem minutter ut i perioden satte Daniel Karlsen Stensrud sitt andre for kvelden, og de nærmere 500 tilskuerne begynte å øyne et lite håp. 

Gjøvik presset på, men gjestenes keeper vartet opp med storspill og holdt Hasle-Løren to mål foran helt til det gjenstod snaut tre minutter. Da dukket Leonards Rimjans opp å reduserte til 3-4 i undertall, og Gjøvik hadde for alvor sørget for spenning i kampen igjen. Dessverre ble det ikke flere mål for hjemmelaget, og Hasle-Løren tok med seg tre poeng og en revansje hjem til Oslo. 

Muligheten for Gjøvik til å revansjere seg kommer heldigvis fort, da Furuset kommer på besøk i Fjellhallen lørdag klokka 16:00. Vi håper alle av de 482 tilskuerne kommer tilbake, og oppfordrer til å ta med seg en bekjent på kamp.