Furuset venter i Fjellhallen

Lørdag klokka 16:00 er det duket for ny hjemmekamp. Denne gang er det Furuset som står på motsatt halvdel.

Torsdag tapte Gjøvik 3-4 hjemme mot Hasle-Løren i en kamp som Gjøvik styrte og skapte klart flest sjanser i, men hvor bortelaget var dødelig effektive og hadde en svært god målvakt. Når Furuset kommer på besøk klokka 16:00 i dag håper vi at laget fortsetter den positive og offensive hockeyen, og at uttellingen er litt bedre enn på torsdag. 

Vi ser ikke bort fra at kampbildet kan bli mye det samme, hvor Gjøvik forsøker å styre kampen, mens bortelaget spiller kompakt og fornuftig. Selv om det har blitt to tap i serieåpningen for Furuset, så har de spillere som kan skape ting offensivt, så det blir helt sikkert kamp om poengene i Fjellhallen denne dagen også. 

At Gjøvik ikke fikk med seg poeng mot Hasle-Løren på torsdag var skuffende for spillerne, og vi regner med det er en revansjelysten gjeng som entrer isen i Fjellhallen klokka 16:00. Vi håper også alle de 482 tilskuerne som var der da kommer tilbake, og gjerne sammen med enda flere. Skal vi tro Daniel Karlsen Stensrud er vertfall laget klart til å slå tilbake. 

- Vi får ta med oss det gode og glemme at vi bommet på så mange store sjanser. Så skal vi kjøre over Furuset her lørdag, sa Stensrud til Oppland Arbeiderblad etter kampen torsdag. 

Dersom du ikke har anledning til å komme i hallen, så sender Oppland Arbeiderblad kampen live på sine hjemmesider.