Bli med å lage hockeyfest!

Gjøvik Hockey inviterer til gratiskamp og folkefest i Fjellhallen lørdag 27. oktober, og nå kan du som enkeltperson eller din bedrift være med på moroa.

Vi inviterer Gjøvik på hockeyfest lørdag 27. oktober. Etter å ha fylt Fjellhallen med masse folk på hockey 3-4 ganger det siste året er det på tide å vise frem byens eget lag for befolkningen. Hvis det er en kamp du skal få med deg i Fjellhallen denne vinteren, så er det denne. Inviter med deg venner, uvenner, naober, slekt, kolleger og tilfeldige forbipasserende på gata. 

Denne dagen møter A-laget Nidaros i 1. divisjon, og denne kampen ønsker vi å gi bort gratis til byens befolkning, og håper dere vil være med å spleise på det.

Laget kommer til å spille i et unikt draktsett denne dagen, og vi vil gi din bedrift mulighet til å sikre seg en kampbrukt, unik drakt som passer veldig fint på kontorveggen for å vise stolthet over byen vår. Mot det får du logo på drakten, og spilleren som benytter drakten, eller hele laget, signerer den etter kamp. En drakt koster 3000 kr, men vær rask da det er førstemann til mølla. Bilde av draktene finner du under her. 

I tillegg arrangerer vi en såkalt kronekamp denne dagen, hvor din bedrift eller du som enkeltperson kan støtte Gjøvik Hockey med 1, 2 eller 5 kr per tilskuer (intill ønsket antall tilskuere) som kommer på denne kampen.

Dersom du ønsker å bidra med et beløp per tilskuer, følg denne linken eller ta kontakt med Patrik Bäärnhielm på patrik@gjovikhockey.no. Ønsker du å sikre deg den unike drakten - ta kontakt med Patrik Bäärnhielm. 

 

Overskuddet fra denne dagen går til drift av klubb og lag.