Serieleder Tønsberg kommer på besøk

Lørdag er det duket for ny hjemmekamp, og denne gang er det serielederen som står på motsatt halvdel i Fjellhallen.

Det er med andre ord duket for tøff kamp om poengene denne lørdagen. Vi har i forkant av lørdagens oppgjør tatt en prat med nåværende Gjøvik- og tidligere Tønsberg-spiller Jan Robin Furuseth Lereng. På lik linje med Tønsberg har Gjøvik åpnet sesongen veldig bra, og står med ni poeng på de fire første kampene. Det har ikke overraskende ført til god stemning i spillergruppa skal vi tro Lereng. 

- Det er god stemning i spillergruppa. Vi har åpnet sesongen bra poengmessig, men vet at vi fortsatt har mye å jobbe med i spillet vårt før det er 100%, sier Lereng som mener laget kan få en god sesong så lenge de legger ned den nødvendige jobben. 

- Vi vet vi har et godt lag i år, så det er opp til oss selv hvor langt vi når. 

Denne helgen venter neste utfordring, da Tønsberg kommer på besøk i Fjellhallen. Tønsberg har vunnet alle sine fire kamper mot Storhamar YA og Furuset, og leder altså serien. Det er med andre ord to lag som har hatt en god sesongåpning som møtes denne helgen, og Jan Robin Furuseth Lereng er klar på hva som skal til for å ta poeng fra serielederen. 

- Først og fremst må vi vinne duellene over alt på banen, og gå mer på skøyter enn Tønsberg.

- Det blir også viktig at vi klarer å sette sjansene våre, og siste men ikke minst, vi må ha det gøy på isen, sier Lereng som for øvrig har notert seg for fem mål og en assist på de fire første kampene. 

For Jan Robin er også kampene mot Tønsberg litt ekstra spennende, da han har tre sesonger som Tønsberg-spiller i perioden 2010-2013. 

- Personlig liker jeg godt å spille mot tidligere klubber. Man kjenner en del av spillerne, og vet hva de er gode på og hva de ikke er så gode på. De har skiftet ut mange spillere siden jeg var der, men jeg kjenner fortsatt en del i Tønsberg, og det er alltid litt ekstra gøy å slå tidligere lagkamerater, forteller Jan Robin, før han på utfordring om hva publikum kan forvente seg lørdag har følgende å si. 

- Publikum kan forvente seg offensiv og fartsfylt hockey fra oss! 

Med andre ord er det bare å ta turen til Fjellhallen lørdag klokka 16:00