Info og forhåndspåmelding før Syljuåsen hockeyskole 2018/19

Ved å forhåndspåmelde deltagerne til Syljuåsen hockeyskole sparer både du og vi tid i hallen.

Høsten 2018 starter vi opp igjen Syljuåsen hockeyskole i Fjellhallen. Vi starter opp mandag 8. oktober klokka 18:00, og hockeyskolen foregår da fast på mandager frem mot jul. 

Du kan nå forhåndspåmelde deltagere ved å følge denne linken. Det sparer både dere og oss tid i hallen mandag kveld. Du mottar en bekreftelse på at påmeldingen er registrert umiddelbart. 

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen. 

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Man trenger ikke noe utstyr for å delta på hockeyskolen, men det kan være lurt å ha med seg hansker eller votter. Vi har skøyter og hjelm som kan lånes av de som har behov for det. 

Hockeyskolen har en deltakeravgift på 300 kr og medlemskontingent pr kalenderår på 100 kr, men det er helt gratis å prøve! 

Hva trenger du?
- Vanter
- Klær til å drive på isen - ikke full vinteroppkledning, men mer enn vanlig joggebukse
- Drikkeflaske

Når er det?
Hockeyskolen foregår hver mandager klokka 18:00 fra 8. oktober og frem til jul. Møt opp i god tid, da det tar tid å bytte om og det gjerne blir litt kø ved registreringen. Vi begynner på isen 18:00, så møt gjerne opp minst en halvtime før. 

Har du spørsmål om hockeyskolen, kan du ta kontakt på e-post aa-eve@online.no.

Vi håper å se deg på hockeyskolen i høst!