8-2 seier over Tønsberg foran over 500 tilskuere

Lørdagens oppgjør i Fjellhallen ble en festaften for hjemmelag og publikum.

De første minuttene var jevne, med to lag som følte litt på hverandre, før Gjøvik koblet et grep om både kampen og publikum. I løpet av snaut tre minutter scoret nemlig hjemmelaget tre mål da perioden var halvspilt. Daniel Stensrud (2) og Leonards Rimjans stod for målene. Jan Robin Furuseth Lereng la på til 4-0 før pause, og laget tok med seg en komfortabel ledelse etter en veldig god 1. periode inn i garderoben. 

Midtperioden ble ikke helt den samme fra Gjøvik sin side, samtidig som Tønsberg hevet seg. Der Gjøvik hadde vunnet skuddstatistikken 9-3 den første perioden, snudde det til 8-15 i favør Tønsberg i midtperioden. Drøyt fire minutter før pause reduserte Tønsberg til 4-1. Da Gjøvik i løpet av de neste minuttene pådro seg to utvisninger, inkludert en 5-minutter, fikk Tønsberg mulighet til å redusere ledelsen ytterligere, uten at de klarte det før pausen. 

Redusere klarte de imidlertid å gjøre halvannet minutt ut i den 3. perioden, og plutselig var det liv i kampen igjen. Kampen stod litt å vippet de neste minuttene, men da Stein Andre Hagen la på til 5-2 i overtall drøyt sju minutter ut i perioden koblet Gjøvik litt grep om kampen igjen. 

Snaut tre minutter senere la Eirik Myhre Slåsletten på til 6-2, og Gjøvik hadde kampen tilbake i sitt spor. Derfra og inn handlet det meste om hjemmelaget, som også la på til 7-2 og 8-2 ved Jan Robin Furuseth Lereng og Simen Hoel Johannessen før sluttsignalet gikk. 

Gjøvik sikret seg dermed sin tredje strake seier, og sesongens fjerde seier på fem forsøk. At det hele skjedde foran sesongens største publikum så langt med 510 tilskuere på tribunen var esktra morsomt. Nå venter Tønsberg borte på onsdag, før Storhamar YA venter borte på lørdag. Neste hjemmekamp er onsdag 17. oktober, da Storhamar YA kommer til Fjellhallen klokka 19:00

Du finner statistikk fra kampen her, og tabellen her.