Storhamar YA venter borte

Lørdag klokka 16:00 tar våre gutter turen til Hamar hvor Storhamar YA står på motsatt banehalvdel.

Gjøvik har hatt en veldig god seriestart, både resultatmessig og med tanke på prestasjon. Selv om det har gått litt trådt et par kamper har det endt med tre poeng i fem av seks kamper, noe som gir 15 poeng til nå. Med tanke på at det ble 20 hele forrige sesong så er det liten tvil om at det har vært en god utvikling denne sesongen. 

Storhamar YA er nyopprykket og har fått en tøff start med tanke på poengfangst, men har spesielt hjemme yppet seg mot både Kongsvinger og Tønsberg. Deres ene poeng kom i hjemmekampen mot Kongsvinger som til slutt endte med tap i spilleforlengelse. De er helt sikkert på jakt etter sesongens første seier, og vi regner med det blir tøff kamp om poengene. 

Kampen mot Storhamar YA blir også spesiell for mange av spillerne på begge lag. Senest før denne sesongen har det gått spillere begge veier, og det vil si at det er mange som møter tidligere lagkamerater ute på isen lørdag ettermiddag. En av de som byttet klubb før sesongen var Mats Andre Pettersen-Moe som meldte overgang tilbake til Gjøvik etter to sesonger på Hamar. Han er klar på at det ikke blir enkelt selv om de kun har ett poeng så langt. 

- Det er et lag som kan være utfordrende å møte i CC Amfi, med en blanding av en del rutinerte spillere, og noen yngre. De har jo mulighet til å ha med spillere fra både U21 og GET-ligaen, så det blir spennende å møte dem, sier målvakten. 

På spørsmål om han er fornøyd med å være tilbake på Gjøvik, og hvordan det har vært de første ukene med seriespill kan han fortelle at han er fornøyd med å være tilbake i moderklubben. 

- Jeg er fornøyd med å spille for Gjøvik igjen, og vi har jo hatt en veldig bra start på serien med nesten full pott. Det blir ekstra moro når man merker at det er mye interesse rundt klubben også, sier Mads Andre Pettersen-Moe, som håper å se Gjøvik-supportere på tribunen lørdag. 

Lørdagens oppgjør har kampstart 16:00, og om du ikke tar turen over Mjøsbrua vises den som vanlig på oa.no