Ny hjemmekamp onsdag

Storhamar YA kommer på besøk onsdag kveld, da gutta spiller sesongens fjerde hjemmekamp.

Sesongåpningen har vært veldig god, med seks seire på sju forsøk. Siste seier kom mot onsdagens motstander på Hamar lørdag, i det som ikke var Gjøviks beste kamp spillemessig, men hvor laget igjen viste moral og snudde en kamp i sin favør. 

Etter kampen var trener Patrik Bäärnhielm fornøyd med resultatet, men ikke prestasjonen da han snakket med Oppland Arbeiderblad

– Tre poeng var absolutt viktigst i dag. Men vi må gå i oss sjøl alle mann, både spillere og vi trenere, og stille bedre forberedt til neste kamp. I dag var vi ikke klare fra start, sa han lørdag kveld til lokalavisen. 

Første mulighet kommer altså onsdag kveld hjemme. Det er garantert en kampklar gjeng fra Hamar som kommer over Mjøsbrua, så det gjelder å være klare når pucken slippes. Storhamar har spillere med erfaring fra godt nivå og spillere med gode ferdigheter som kan skape trøbbel for mange. 

Kampstart i Fjellhallen er 19:00, og vi håper å se igjen alle de 510 som var på kamp sist, og gjerne enda flere. Om du ikke skulle ha mulighet til å komme kan kampen følges på oa.no