Serieleder Comet Halden kommer på besøk

Gjøvik jakter revansje på hjemmebane når Comet kommer på besøk onsdag kveld.

Det endte med 7-3 tap i Halden på lørdag. Comet Halden var et hakk vassere i mye, men spesielt var det de fire overtallsmålene i midtperioden som vippet kampen i deres favør. Comet Halden har et godt lag, og er ventet å kjempe helt i toppen denne sesongen. Før onsdag leder de også serien, men til tross for 7-3 tap lørdag er trener Patrik Bäärnhielm klar på at det er fullt mulig å slå Comet hjemme i Fjellhallen. 

- Det er en ny kamp, og jeg både håper og tror vi har lært fra sist. Vi har et ungt lag som vil variere litt, men om vi får til det spillet vi ønsker kan vi definitivt hamle opp med Comet hjemme, sier treneren, som også vet at det må forbedres ting om det skal bli seier. 

Gjøvik har svingt litt i prestasjonene, men på sitt beste har laget levert flere svært gode kamper, og har ved flere anledninger fått med seg poeng selv om prestasjonene har vært litt svakere.  Selvsagt håper vi laget kan klare det onsdag kveld, og trener Bäärnhielm har vertfall gjort hjemmeleksen sin. 

- Rett etter kampen syntes jeg at vi hadde spilt en okei kamp fem mot fem, men etter å ha sett den på video i ettertid har vi sett at det er litt å jobbe med foran onsdagens oppgjør, sier treneren. 

Så gjenstår det å se om laget har fått gjort alle justeringer de ønsker foran kampen onsdag kveld. Kampstart er 19:00, og vi håper å se mange på tribunen for å støtte laget også denne hjemmekampen. Vi har over 500 de to siste hjemmekampene, og håper alle dere og enda noen til kommer tilbake også denne gangen.