Bittert tap mot Comet

Onsdag kveld endte en jevn og tett toppkamp i bittert 2-3 tap mot Comet.

Gjøvik fikk en drømmestart på oppgjøret, og publkum hadde knapt rukket å finne setene sine før det stod 1-0. Etter 25 sekunder satte Morgan Mathisen pucken i mål bak gjestene sin målvakt, og sørget for kveldens første jubelbrøl fra tribunen. 

Utover perioden så man at det var to gode lag som kjempet om poengene denne kvelden. Gjøvik spilte godt organisert, samtidig som de skapte sjanser ved flere anledninger. Comet var også frempå ved noen anledninger, men det ble ikke flere mål i den første perioden. 

Midtperioden ble mer åpen, hvor begge lag spilte seg til store sjanser. Comet utlignet etter snaut fire minutter, før de neste ti minuttene skulle bli severdig fra publikumsplass. Det var en god hockeykamp med to lag som ønsket å score mål. Comet var først ute, og gikk opp i 1-2 snaut fem minutter før pause. Kort tid før jublet over 500 av de 574 tilskuerne for Gjøvik-mål da de trodde sitt lag hadde tatt ledelsen, men mål ble det altså ikke.

Gjøvik skulle imidlertid få mål før perioden var over. Klavs Planics satte nemlig 2-2 på en retur snaut to minutter før pause, og dermed var lagene like langt etter to perioder. 

Tredje periode fikk en verst tenkelig start for Gjøvik, som i undertall slapp inn 2-3 etter bare et halvt minutt. Resten av kampen handlet dermed om å jakte en utlignng for Gjøvik. Til tross for et helhjertet forsøk kom aldri hverken målet eller det enorme presset. Comet spilte disiplinert og godt organisert, og klarte dermed å ri i land seieren i det som må sies å ha vært en god hockeykamp i Fjellhallen. 

Selv om skuffelsen over å ikke få med seg noe i denne kampen definitivt var til stede onsdag kveld var ikke trener Patrik Bäärnhielm noen slagen mann etter kampen. 

– Denne kampen viste at vi har tatt et godt steg videre. Nå gjelder det å holde samme nivået i de neste kampene. Allerede til helgen har vi to tøffe kamper mot Nidaros. Da håper jeg på masse folk på tribunene, sa Patrik Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter kampen.

Muligheten for å revansjere seg kommer altså fort, og allerede førstkommende lørdag er det duket for ny kamp. Da kommer Nidaros på besøk, vi inviterer til gratis hockeyfest for Gjøvik og håper å se nettopp deg på tribunen denne dagen.