Nidaros venter lørdag og søndag

Erfaringsvis er det duket for to tøffe oppgjør når trønderne kommer på besøk.

Nidaros er et av lagene vi har møtt flest ganger de siste 3-4 årene. Vi møtte de i 2. divisjon sesongen 2015-16, hvor de så vant den påfølgende kvalifiseringen på Gjøvik. Da også Gjøvik fikk plass i 1. divisjon den påfølgende sesongen har lagene fulgt hverandre de siste sesongene. 

Trønderne har hatt overtaket siden lagene tok steget opp i 1. divisjon, og forrige gang Gjøvik slo Nidaros var sesongen 2015/16, hvor Gjøvik vant begge hjemmekampene. Den gangen kom det 600 tilskuere på lørdagskampen, noe vi håper å slå denne gangen. 

Denne sesongen har Nidaros hatt en litt utfordrende start, og står med fem poeng på sine seks første kamper. Forrige uke fikk de også utfordringer med ishallen, og kampene som skulle vært spilt mot Storhamar YA forrige helg måtte utsettes. Laget har møtt Comet Halden borte, Grüner hjemme og Kongsvinger borte så langt. 

Gjøvik kommer fra to tap mot Comet Halden i løpet av den siste uka. Bortekampen endte med et klart tap, mens hjemmekampen ble uhyre jevn og Comet vant til slutt 2-3. Sesongstarten for øvrig har vært svært god, og Gjøvik har vunnet sju av de ti første kampene, noe som gir 21 poeng så langt. 

Til tross for at avstanden i poeng er stor, så er det duket for to tøffe utfordringer for Gjøvik sin del. Nidaros har et lag med potensiale, og ikke minst har de flere enkeltspillere som både har ferdigheter og erfaring på et høyt nivå. Man må også ta med i beregningen at Nidaros har fire kamper mindre spilt, så det nytter ikke å se seg blind på tabellen før disse oppgjørene. 

Vi ser frem til en spennende helg, og håper Gjøviks befolkning kjenner sin besøkelsestid lørdag klokka 15:00 da det er gratis inngang. 

Disse gjør hockeyfesten mulig:

Elite Service Partner, Bennett Ferie Hadeland, Bekken & Strøm, Kiwi Kirkeby, T. Håkonsen AS, Torbjørn Amundsen aut. Rørlegger, Kobolt Printshop, Hoppekongen, IT Assistance, JobZone Gjøvik, Arne Kjølstad, NCAB Group, Rørlegger Finn Simenstad, Sparebank1 Østlandet, Syljuåsen, Kiwi Jaren, Telenorbutikken Raufoss, GK, Østlaft Bygg, Kiwi Gjøvik sentrum og Eidsiva Bredbånd.