Ned på jorda søndag

Etter en god lørdag ble det en tyngre søndag for Gjøvik, som måtte se seg slått med 2-4 av Nidaros.

Den første perioden åpnet litt tamt fra hjemmelaget, som egentlig aldri helt klarte å komme ut av den trege starten. Nidaros scoret 0-1 etter tre minutter og fortsatte å holde et grep om kampen etter dette. Hjemmelaget kom seg litt utover, og hadde en ålreit periode midtveis, hvor Leonards Rimjans også klarte å utligne til 1-1. Gleden ble imidlertid ikke veldig langvarig, og Nidaros utnyttet at Gjøvik rotet det til på tampen av perioden og satte 1-2. 

Midtperioden ble på mange måter lik den første. Nidaros scoret etter kun 46 sekunder, mens Gjøvik reduserte omtrent midtveis. Gjøvik var noe bedre spillemessig i denne perioden, men Nidaros satte 2-4 drøyt fem minutter før den andre pausen, og gikk til hvilen med tomålsledelse. 

I den tredje og siste perioden skulle Gjøvik jage en redusering, men klarte aldri å legge skikkelig trykk på gjestene. Heller ikke ved de tre anledningene de fikk i overtall ble det noe voldsomt trykk. Ikke før det gjenstod omtrent to minutter. Gjøvik hadde en puck i mål, men var mye folk rundt målvakt, og målet skled ut av stilling, så målet ble ikke godkjent. 

Gjøvik gikk dermed på sesongens fjerde tap på 12 forsøk. Det holder til en foreløpig 2. plass, men det kommer et par lag jagende bak med kamper til gode. 

Nå venter ei uke med trening, før Kongsvinger borte står for tur førstkommende lørdag. 

Statistikk fra kampen finner du her, og tabell her.