Kongsvinger venter i tøff bortekamp

Etter ei uke uten onsdagskamp står laget som spilte GET-liga forrige sesong på motsatt side lørdag.

Det begynner å bli mange år siden Kongsvinger og Gjøvik møttes i en tellende kamp. Siden den gang har Kongsvinger vært innom GET-ligaen, mens Gjøvik har vært innom 2. divisjon. Nå er altså lagene tilbake i samme divisjon, og lørdag møtes de på Kongsvinger med kun Hasle-Løren mellom seg på tabellen. 

De to lagene møttes i to treningskamper før seriestart. Den gang vant lagene hver sin hjemmekamp 6-2. Siden den gang har begge lag spilt 12 serierunder hver. Kongsvinger har fem seire i ordinær tid, en seier i forlengelse, to tap i forlengelse og fire tap i ordinær tid. Gjøvik har åtte seire og fire tap, alt i ordinær tid. Det er ingen tvil om at det er en tøff bortekamp som venter Gjøvik, men mulighetene for poeng er absolutt til stede. 

- Vi må dra til Kongsvinger og spille med disiplin og smarthet. Det er ett av ligaens beste lag i overtall og har en hel del offensivt gode spillere, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

- Klarer vi å stoppe deres offensiv så skal vi ha gode muligheter for poeng, avslutter treneren. 

Gjøvik leverte en god og en mindre god kamp mot Nidaros forrige helg, og skal det bli poeng på Kongsvinger er det ingen tvil om at prestasjonen må være god. 

Kampstart lørdag er 16:00, og om du ikke skal til Kongsvinger kan kampen sees på oa.no