Kongsvinger kommer på besøk

Etter noen dager kampfri er det endelig duket for hjemmekamp igjen.

A-laget har siden møtet med Kongsvinger borte hatt fri fra kamper, men har brukt tiden godt til å trene og tar nå fatt på en hektisk periode med fem kamper på halvannen uke. Første møte er altså Kongsvinger hjemme, og det blir spennende å se hvordan halvannen uke med kampfri slår ut. 

Gjestene spilte GET-liga forrige sesong, men rykket ned i kvalifiseringen. Så langt denne sesongen har det blitt 19 poeng på 13 kamper, noe som holder til en 7. plass på tabellen. Laget har definitivt potensiale til å skape problemer for mange med flere gode spillere, spesielt offensivt. 

Gjøvik og Kongsvinger har møttes tre ganger i høst. Først to ganger i sesongoppkjøringen, før lagene møttes i seriekamp på Kongsvinger for halvannen uke siden. Det endte med 1-5 seier til Gjøvik, som hadde en svært god og effektiv 1. periode som la grunnlaget for seieren. 0-4 etter de første 20 minuttene var et utgangspunkt Gjøvik utnyttet godt og rodde i land til 1-5. 

Når lagene møtes på Gjøvik onsdag kveld er det imidlertid en ny kamp, og Gjøvik må være med fra start om det skal bli poeng. Trener Patrik Bäärnhielm er allikevel klar på at mulighetene er der. 

– Spiller vi som vi gjorde i bortematchen, vinner vi igjen, uttalte trenere til Oppland Arbeiderblad

Om laget gjør det kan du se i Fjellhallen klokka 19:00 onsdag kveld. Kan du ikke ta turen i hallen kan du se kampen på OA-TV.