Jakter revansje mot serielederen

Det ble et surt tap på lørdag, og onsdag kveld jakter A-laget revansje mot Grüner.

Oslo-laget som leder serien har overrasket mange positivt denne sesongen, og viste litt hvorfor lørdag. De har et godt lag med flere enkeltspillere som kan avgjøre kampene i deres favør. Selv om Gjøvik kom tilbake til 5-5 fra å ligge under 4-1 klarte Grüner å hale i land seieren minuttet før slutt. Før dette hadde de slått et av de andre topplagene, Comet Halden, to ganger på like mange forsøk. 

Gjøvik på sin side viste selv om det ble tap at de har noe i toppen å gjøre lørdag. Marginene var ikke helt på Gjøviks side, men laget viste mye positivt. Skal det bli poeng hjemme mot Grüner onsdag må prestasjonen igjen være god, og de tidligere nevnte marginene må bikke i Gjøviks favør. 

Hjemmelaget må klare seg uten Leonards Rimjans som fikk to kampers karantene, mens Jan Robin Lereng og Martin Skjørberg fortsatt er skadet. Det gir andre muligheten, og etter kampen i Oslo lørdag var trener Patrik Bäärnhielm tydelig på at laget hadde gjort mye riktig den dagen, og at det ikke var umulig å slå Grüner. 

– Det var et surt tap, men gutta spilte med stort hjerte. Grüner var best i første halvdel av matchen, vi i andre halvdel. Det var en kamp med stor fart og vi møtte et lag med selvtillit og som spiller offensiv og underholdende hockey, sa han til Oppland Arbeiderblad.

– Men de er ikke umulige å slå, avsluttet Patrik til avisen.

Kampen i Fjellhallen begynner 19:00, og vi håper på nok en godt besøkt kamp onsdag kveld.