Hasle-Løren venter borte

Lørdag tar A-laget fatt på andre halvdel av sesongen når Hasle-Løren venter i Oslo.

Den første delen av sesongen har gått veldig bra for Gjøvik, som ligger på 4. plass med 36 poeng på 18 kamper. Laget er også på skuddhold med tanke på lagene foran på tabellen, da de kun er tre poeng opp til 1. plass. Sesongen har som nevnt gått bra så langt, og den startet i nettopp Lørenhallen mot Hasle-Løren. Gjøvik vant hele 1-8 og overrasket nok både seg selv og andre. Siden kampen i Oslo har det blitt 11 seire til på Gjøvik, samt seks tap. 

Gjøvik har hatt kampfri siden laget var i Narvik forrige helg. Den helgen endte med tre poeng, og bortsett fra de første 10-15 minuttene på lørdag leverte laget gode prestasjoner i nord. Skal det bli poeng mot Hasle-Løren i Oslo er Gjøvik nødt til å levere nok en god prestasjon, men gjør de det er det absolutt muligheter. 

Hasle-Løren ligger på 5. plass, altså plassen bak Gjøvik, og har 30 poeng på sine 18 kamper så langt. Oslo-laget som har vært et lag å ta på alvor i 1. divisjon i flere år har svingt litt, men de har absolutt heng på topp 4, og vil med seier kun være tre poeng bak Gjøvik. Med andre ord er det en viktig kamp med tanke på tabellposisjonen. Det er mange gode spillere på Hasle-Løren som innehar svært gode ferdigheter, og flere har erfaring fra GET-ligaen, så når de får ting til å stemme er de gode. 

I tillegg til møtet i Oslo som Gjøvik vant 1-8 møttes lagene på Gjøvik. Den kampen endte med 3-4 til Hasle-Løren i en kamp hvor de var svært effektive, mens Gjøvik slet med å utnytte sine sjanser. 

Om du ikke skal til Oslo kan du selvsagt se dagens kamp på OA-TV.