Tap i målkalas

I en hockeykamp hvor målene rant inn begge veier vant til slutt Hasle-Løren som stakk av med seieren og alle poengene.

Etter noen jevne innledende minutter gikk hjemmelaget opp i føringen etter drøyt fire minutter, men Gjøvik slo raskt tilbake da Fredrik Dahl utlignet et par minutter senere. Da hjemmelaget omtrent halvveis i perioden fikk spille fem mot tre var de ikke vonde å be, og satte 2-1. 

Gjøvik slet litt med å komme skikkelig i gang i den 1. perioden, og hjemmelaget scoret to mål i løpet av ett minutt fra 16:41-17:40. Heldigvis for gjestene reduserte Eirik Myhre Slåsletten til 4-2 under ett minutt etter Hasle-Lørens fjerde mål, slik at det stod 4-2 etter den 1. perioden. 

De første fem minuttene av midtperioden var et lite mareritt for Gjøvik, som måtte hente ut hele tre pucker fra eget mål. Hjemmelaget var svært effektive, mens Gjøvik ikke var med i det hele tatt. 

Da Hasle-Løren fikk en mann utvist etter drøyt fem minutter utnyttet Gjøvik muligheten til å redusere i overtall. Leonards Rimjans var sist på pucken og tente et lite håp med sin 7-3 scoring. Etter 7-3 la Gjøvik press på hjemmelaget, men slet med å få pucken i mål. Men fem minutter før pause reduserte Klavs Planics til 7-4 med et velplassert skudd, og Gjøvik var dermed på skuddhold. 

Hjemmelaget utnyttet imidlertid en feil hos Gjøvik halvannet minutt før pause, og la på til 8-4. Det kunne fort også blitt 9-4, men Charlie Fredriksson vartet opp med en god redning halvminuttet før pause. Dermed var Gjøvik igjen fire mål etter før den siste perioden. 

Den siste perioden åpnet med en tidlig utvisning til Hasle-Løren. Overtallet utnyttet Gjøvik godt, og Jan Robin Furuseth Lereng reduserte til 8-5 før det var spilt to minutter. Kun et par minutter senere reduserte Leonards Rimjans til 8-6 på straffeslag, og plutselig var det liv i kampen igjen. Enda mer liv ble det da Eirik Myhre Slåsletten reduserte til 8-7 drøyt seks minutter inn i perioden. 

Etter dette ble det jevnere igjen, men begge lag skapte noen sjanser. Begge lag fikk også prøve seg i overtall og det utnyttet hjemmelaget til å sette 9-7 drøyt seks minutter før slutt. Et par minutter etterpå utnyttet de enda et overtall og satte 10-7, før de til slutt satte 11-7 som også ble sluttresultatet. 

Dermed ble alle tre poengene igjen i Oslo, etter en kamp hvor det defensive ikke fungerte for Gjøvik. Nå venter noen dager med trening, før Hasle-Løren kommer til Gjøvik på onsdag for den siste hjemmekampen før jul

Du finner statistikk fra kampen her og tabell her.