Hasle-Løren kommer på besøk

I siste hjemmekamp før jul skal gutta prøve å få revansje etter helgens 11-7 tap.

Lørdagens oppgjør ble av det målrike slaget, der det rant inn begge veier, og Hasle-Løren til slutt vant 11-7. Hjemmelaget var best i alt og vant fortjent, og det er nok et revansjelystent Gjøvik-lag som ønsker å avslutte året på hjemmebane med en seier. 

Så langt i høst har det blitt 12 seire på de 19 kampene som er spilt, noe som holder til en 4. plass på tabellen. Veien dit har inneholdt seks hjemmeseire av ni mulig, og flere svært gode prestasjoner og artige kvelder i Fjellhallen, noe de 560 tilskuerne som har kommet i gjennomsnitt helt sikkert kan skrive under på. 

Skal det bli en ny hjemmeseier onsdag kveld må prestasjonen være langt bedre enn lørdag. Heldigivis har laget som nevnt levert mange gode prestasjoner tidligere i høst, så muligheten for at de kan levere det onsdag kveld er absolutt til stede. Hasle-Løren har et godt lag med flere spillere som har bred GET-ligaerfaring, så det gjelder å være med fra start, men er Gjøvik det kan det ligge til rette for en spennende kveld i Fjellhallen. 

Kampen begynner 19:00, og dette er altså siste mulighet til å se A-lagshockey i Fjellhallen før vi skriver 2019.