Furuset borte i årets siste kamp

A-lagets siste kamp spilles lørdag i Oslo, der Furuset venter på motsatt halvdel.

Gjøvik klarte onsdag å snu 2-6 til 7-6 i spilleforlengelse, og reddet dermed to poeng etter at de 50 første minuttene mot Hasle-Løren ikke hadde vært all verden å skrive hjem om. Men da de siste 10, og spesielt de siste 2-3 minuttene av ordinær tid var så innholdsrike så er det lett å glemme. 

Skal det bli poeng i Oslo lørdag må prestasjonen være god, da det ikke blir noen enkel kamp. Furuset hadde en svak start på sesongen, men har etter hvert klart å heve seg litt. Hjemme har de slått både Nidaros, Storhamar YA og Hasle-Løren, samt skapt problemer for flere, så selv om de ligger på 9. plass med 10 poeng må det legges en solid innsats for dagen om Gjøvik skal få med seg poeng. 

På de seks siste kampene har Gjøvik møtt lagene som ligger på 2., 3. og 5. plass, mens Gjøvik selv innehar 4. plassen. På de seks kampene har det blitt åtte poeng, noe som gjør at laget har heng på lagene foran på tabellen. Det blir derfor viktig å avslutte 2018 med en god kamp, som forhåpentligvis kan gi nye poeng. 

Kampen starter 16:00, og kan sees på OA-TV om du ikke skal til Oslo.