Målløse av banen i Oslo

For første gang denne sesongen gikk Gjøvik målløse av banen da Furuset vant 3-0 lørdag.

Furuset fikk det første målet i kampen etter tre minutter. De første minuttene hadde ikke vært veldig innholdsrike, og Furuset fikk litt for enkelt sette 1-0 etter snaut tre minutter. 

Gjøvik fikk prøve overtallet et par ganger ikke lenge etter, og kunne utlignet. Furuset kunne også scoret i Gjøvik sitt overtall da de fikk en stor sjanse, men Gjøvik slapp med skrekken. Det gjorde de også da Furuset fikk spille fem mot tre i over ett minutt rundt halvspilt periode, takket være oppofrende spill hos Gjøvik. 

Drøyt fem minutter før pause doblet Furuset ledelsen etter godt angrepsspill. En umarkert Furuset-spiller kunne enkelt sette 2-0 fra slottet. 

De siste minuttene av perioden klarte Gjøvik å legge litt trykk på Furuset, blant annet på grunn av et overtall, men klarte ikke å redusere. Lagene gikk dermed til pause på 2-0 til Furuset. 

Midtperioden åpnet ikke veldig bra for Gjøvik, som slet med å skape veldig mye offensivt. I et undertall etter noen minutter hadde Furuset et skudd i stolpen, men Gjøvik slapp unna. Da Gjøvik fikk spille med en mann mer ikke lenge etterpå skapte de flere gode sjanser, men manglet det siste lille og pucken fant aldri veien til mål. 

Veien til mål fant imidlertid Furuset i overtall da perioden nærmet seg halvspilt, og dermed stod det 3-0 til hjemmelaget. 

Gjøvik slet med å skape det helt store, mens hjemmelaget spilte godt med tanke på å få tiden til å gå. De var også farlig frempå ved noen anledninger, men det ble ikke flere mål før den andre pausen. 

I tredje periode klarte Gjøvik i større grad enn tidligere å flytte opp spillet, og tilbragte mye tid i offensiv sone. Laget slet imidlertid med å skape de helt store sjansene, og tiden gikk fort i favør hjemmelaget og deres 3-0 ledelse. 

Gjøvik skapte etter hvert en del sjanser, men klarte aldri å finne veien til nettmaskene denne kvelden, og dermed rant tiden ut og hjemmelaget vant 3-0. Nå venter en liten juleferie fra kamper, før samme lag kommer til Gjøvik 2. januar. 

Du finner statistikk fra kampen her, og tabell her.