Tap mot Furuset

Det ville seg ikke helt for Gjøvik onsdag kveld, som til slutt måtte gå av isen med 1-3 tap.

Gjøvik kom ut og hadde føringen i kampen de første minuttene, men klarte hverken å skape de helt store sjansene eller å få uttelling på de sjansene de faktisk fikk. I stedet utnyttet Furuset mulighetene når de kom, og scoret to mål i løpet av 15 sekunder da den 1. perioden var litt over halvspilt. 

Midtperioden åpnet bra for Gjøvik, som reduserte til 1-2 i et overtall allerede før det var spilt fire minutter. Gjøvik slet etter dette med å legge skikkelig trykk på gjestene, som spilte godt organisert og leverte en god bortekamp. Flere mål ble det ikke før pause, og Gjøvik gikk dermed inn til 3. periode ett mål bak. 

I den siste perioden forsøkte Gjøvik å få en utligning, men pucken ville ikke forbi en god Furuset-målvakt. Gjøvik fikk blant annet flere forsøk i overtall, men det ville seg ikke helt for Gjøvik, som i stedet måtte se at Furuset satte 1-3 i åpent mål fem sekunder før sluttsignalet gikk. 

Dermed ble det ikke den starten på året som Gjøvik hadde håpet på. Til helgen venter tabellnabo Tønsberg borte. Tønsberg som i løpet av onsdagen klatret opp på like mange poeng som Gjøvik, på grunn av seieren over Storhamar YA, samt at Kongsvinger sine kamper nå er strøket som følge av at de har meldt oppbud

Du finner statistikk fra møtet med Furuset her og tabellen her