Storhamar YA kommer på besøk

Laget som ligger nærmest oss geografisk venter i Fjellhallen lørdag.

Onsdag kveld kom endelig første seier i 2019, og da Storhamar YA kommer på besøk lørdag jakter laget årets andre. Selv om Hamar-laget som rykket opp før denne sesongen har fått det tøft, er det ingen tvil om at Gjøvik må være forberedt på hard kamp om poengene. 

Gjøvik viste bedring i spillet både i borte- og hjemmekampene mot Tønsberg, og vi håper laget kan bygge videre på det som var bra i de kampene. 12 mål fremover var bra, mens det fortsatt er en jobb å gjøre i egen sone med tanke på at laget også slapp inn 11 mål i ordinær tid mot Tønsberg. Seieren var imidlertid viktig, da den tok Gjøvik forbi Tønsberg på tabellen igjen. 

Storhamar YA ligger på 9. plass med ett poeng, men har ved noen anledninger yppet seg på flere, inkludert Gjøvik. De to første møtene denne sesongen endte med 1-2 seier på Hamar til Gjøvik og 7-3 hjemme i Fjellhallen. Laget har også fått inn en forsterkning de siste kampene som har en imponerende CV i Eirik Skadsdammen, som har over 900 kamper og flere NM-gull med Storhamar. 

Hvordan det går i Fjellhallen lørdag gjenstår å se. Pucken slippes 16:00.