Komfortabel seier over Storhamar YA

Det ble en innholdsrik kamp hvor Gjøvik til slutt vant med fem mål.

Gjøvik åpnet bra, og tok ledelsen ved Amund Nyland før det var spilt fem minutter. De påfølgende minuttene ble preget av at Gjøvik hadde et par utvisninger like etter hverandre, men gjestene fra Hamar klarte ikke å utnytte overtallene. 

Maris Dilevka doblet Gjøvik sin ledelse snaut fire minutter før perioden var over, før Eirik Myhre Slåsletten la på til 3-0 i overtall kun tre sekunder før pause, og Gjøvik hadde fått kampen i det sporet de ønsket. 

I det periodesignalet gikk pådro Leonards Rimjans seg en tidlig dusj, og bortelaget fikk spille overtall i fem minutter. Det utnyttet de, og etter snaut tre minutter reduserte bortelaget til 3-1. Midtperioden hadde ikke mer å by på i målprotokollen, og heller ikke i utvisningsstatistikken skjedde det all verden. 

Den tredje perioden ble i motsetning til den andre innholdsrik. Gjøvik scoret tre ganger de første ni minuttene, og drepte med det spenningen i kampen. Eirik Myhre Slåsletten og Tobias Ihrfors (2) stod for målene. Selv om spenningen var borte, så var det ikke noe å si på temperaturen, og begge lag fikk en spiller sendt i dusjen som følge av en uoverenskomst bak Gjøvik sitt mål omtrent midtveis i perioden. 

Begge lag scoret en gang til hver, noe som fastsatte sluttresultatet til 7-2 i favør Gjøvik. Gjøvik sitt siste mål ble scoret av Tobias Ihrfors som med det fullførte sitt hat-trick. Dette var Gjøvik sin andre hjemmeseier på fire dager. Onsdag er det duket for returoppgjør på Hamar, før Gjøvik tar i mot Comet Halden lørdag 19. januar i Fjellhallen. 

Du finner statistikk fra kampen her, og tabell her.